23948sdkhjf

Informationscentrum för hållbart byggande får ett förlängt uppdrag

"Naturligtvis mycket roligt"
Organisationen Informationscentrum för hållbart byggande får ett förlängt uppdrag från Boverket. Det skriver man i ett pressmeddelande. Det förlängda uppdraget sträcker sig nu till sista december 2019.

– Vi är imponerade av det vi sett hittills, säger Peter Fransson, avdelningschef på Boverket, i pressmeddelandet och fortsätter:

– Informationcentrum för hållbart byggande har kommit igång bra och har en tydlig målbild. Det är lite tidigt att utvärdera men det är bra om det fortsätter som det börjat. På sikt hoppas vi kunna se positiva förändringar i renoveringstakten som en effekt av uppdraget.

Det var under hösten 2017 som Boverket på uppdrag av regeringen upphandlade tjänsten att driva ett Informationscentrum för hållbart byggande. Uppdraget tilldelades då Svensk Byggtjänst, tillsammans med underleverantörerna Energikontoren Sverige, IVL, RISE, Sustainable Innovation och Nationellt Renoveringscentrum.

– Naturligtvis mycket roligt. Under det här första halvåret har vi tillsammans med våra partners jobbat fram en kommunikationsplan och det skall så klart bli spännande att sjösätta och utveckla den, säger Urban Månsson, vd för Svensk Byggtjänst.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063