23948sdkhjf

Kubicom och Eltel vill gynna digitalisering i anläggningsbranschen

Samarbetet ska förenkla samarbetet mellan beställare och underentreprenör.
Eltel Networks Oy och Kubicom har inlett ett samarbetsavtal. Tanken är att gynna digitalisering inom anläggning- och infrastrukturbranscherna. Det skriver de båda parterna i ett pressmeddelande.

Fördelen med den typen av samarbete är att man kan effektivisera och simplifiera samarbetet mellan beställare och underentreprenörer.

– Digitaliseringen är en stor trend och erbjuder goda förutsättningar för verksamhetsoptimering. Genom ett komplett projektledningsverktyg som sträcker sig över hela projektets livscykel, är Kubicom är ett utmärkt exempel på detta. Lösningen kommer att förbättra vår resursallokering, hantering av underentreprenörer, vår dagliga uppföljning samt ge ökad kvalitet genom enklare kommunikation och dokumentation. Kubicom kommer att ta den traditionella entreprenörsrollen till nästa digitaliserade nivå, säger Juha Luusua, Managing Director för Eltel Networks Oy, i pressmeddelandet

Kubicom har gjort flera tekniska uppdateringar och dessa har tagits fram med hjälp av Eltel. På så vis optimeras funktionaliteten i Kubicoms plattform som idag är anpassad för den finska och svenska maskin- och transportmarknaden.

– Eltel Networks Oy är en pionjär i industrin genom att ta tillvara på digitaliseringen och med att driv att vara med i utvecklingen av effektiva lösningar. Eltel kommer att vara en viktig partner för Kubicoms utveckling av plattformen och dess geografiska spridning, säger Anders Olsson, vd för Kubicom.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11