23948sdkhjf

Lyckseleföretag i stort bodavtal

Efter ett avtal med uthyrare värt 125 miljoner kronor ökar bodtillverkaren produktionen med 50 procent.
Det är vad företaget själva kallar "den största ordern på ett bräde" sedan man bildades 1993 – ett flerårigt avtal med en uthyrare värt cirka 125 miljoner kronor.

Det gör att bodtillverkaren Remodul, baserade i Lycksele, behöver öka på produktionen med 50 procent från augusti, skriver Affärsliv 24 .

Som en av landets största bodtillverkare producerar man förutom personalbodar bland annat även wc- och duschbodar samt boendemoduler. De främsta kunderna är just uthyrare, men man levererar även direkt till byggbolag

Redan innan ordern hade man beslutat om en tillbyggnad till anläggningen i en investering på omkring 10 miljoner kronor. Nu kan det även bli tal om att hyra mer lokalyta. Vad gäller personalstyrkan ser man också ökningar:

– Vi är i dagsläget 27 yrkesarbetare och tre tjänstemän. Nu ska vi anställa ytterligare fem–sex personer, säger vd Michael Johansson till sajten.

Ordern gör att företaget fortsätter en hög tillväxttakt – räknat mellan juli 2014 till juni 2015 låg omsättningen på knappt 34 miljoner kronor. För senaste året beräknar man att omsättningen kommer att landa på 75 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094