23948sdkhjf

Han blir ny styrelseordförande för Svenska Stadskärnor

Med bakgrund som kommunalråd i Linköping vill han nu ta sig an nya utmaningar.
Svenska Stadskärnor, den branschöverskridande medlemsorganisationen vars syfte är att skapa levande orter och livfulla städer genom samverkan mellan offentliga och privata aktörer, har fått en ny styrelseordförande. Det skriver organisationen i ett pressmeddelande. Det blir Paul Lindvall från Linköping som tar över efter Lena Lindström, näringslivsutvecklare i Örnsköldsviks kommun.

– Efter snart 17 år som kommunalråd i Linköping vill jag prova på andra roller där jag kan bidra med min samlade erfarenhet. När jag fick förfrågan från Svenska Stadskärnor stämde deras verksamhet, mål och visioner väl överens med mina intressen och kunskaper, säger Paul Lindvall i pressmeddelandet. Han fortsätter:

– Svenska Stadskärnor har en bra sammansättning av duktiga och kompetenta medarbetare, styrelse, ledningsgrupp och samarbetspartners. Utmaningen är att skapa mer resurser för att bättre kunna möta de behov som finns ute hos våra städer och orter runt om i landet. Kraven och tempot ökar och som branschorganisation vill vi sprida kunskap men även medverka till hållbara och långsiktiga förändringar när det gäller stads-, plats- och centrumutveckling.

Officiellt väljs Paul Lindvall den 29 maj när Svenska Stadskärnor har årsmöte.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062