23948sdkhjf

Brion fixar ventilationen på Internationella skolan

Ordervärdet uppgår till cirka 6 miljoner kronor.
Företagen Brion rör och Brion ventilation har fått uppdraget av Effektiv Bygg AB att utföra samtliga VVs-installationer på en ombyggnad av Internationella skolan i Göteborg.

Projektet är en ombyggnation av framförallt ventilationen och entreprenaden innefattar installation av nytt komplett luftbehandlingssystem med FTX-ventilation inklusive aggregat. I och ombyggnaden medföljer kringliggande byggnadsarbeten och rörarbeten. Ordern landar på cirka 6 miljoner med den största delen på ventilation.

– Vi har tillsammans med Effektiv Bygg hittat ett samarbete som passar denna typen av entreprenader ganska väl och vi hoppas att detta samarbetet kan fortsätta på denna typen av lite mindre ombyggnationer där installationsdelen är procentuellt ganska stor, säger Lennart Karlsson på Brion i ett pressmeddelande.

– Detta är ett spännande projekt att jobba på tillsammans med Brion. Att våga tänka lite annorlunda på denna typen av entreprenader både affärsmässigt och produktionsmässigt tror jag har varit anledningen till att vi kunde komma rätt i anbudet och få jobbet. Brion har varit uppfinningsrika här och jag ser fram emot samarbetet med Brion, säger Anders Holmgren som är platschef på Effektiv Bygg Ab.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062