23948sdkhjf

Ahlsell öppnar ny butik i Stockholmsområdet

Inriktningen är professionella kunder.
På måndag den 9 april slår Ahlsell upp portarna för sin nya butik i Järfälla kommun, Stockholm. Den kommer att ligga i Stäket och vara på 1400 kvadratmeter. Butiken vänder sig till professionella kunder i form av byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommuner.

– Det här är en expansiv del av Stockholm som representerar en spännande marknad med stora investeringar i både bostäder och infrastruktur, säger Mats Nordqvist, regionchef Stockholm på Ahlsell i ett pressmeddelande. Han fortsätter:

– Det känns roligt att kunna täcka en för Ahlsell vit fläck på kartan och med vår närvaro göra det ännu enklare för våra kunder att vara proffs.

Butiken kommer att ligga på plan två i samma hus som Hemköp. Ahlsell beskriver den som en ”fullsortimentsbutik” som utformats enligt Ahlsells egna koncept med tydlig skyltning och exponering av varorna.

– Tack vare smart och genomtänkt inredning har vi lyckats optimera sortimentet och utnyttja varje kvadratmeter på bästa möjliga sätt. Här finns även ett kundcafé och Tryckt & Klart som är Ahlsells omtyckta koncept för profilering av arbetskläder, berättar Farid Nakhost som är etableringsansvarig för Ahlsells butik i Stäket.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078