23948sdkhjf

Hon blir Nationell Key Account Manager för Castellum

Kommer närmast från Cushman & Wakefield.
Castellum har valt att anställa Hanna Eriksson till den nyinrättade rollen som Nationell Key Account Manager. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande. Satsningen är en del i ett led att utveckla och underhålla kundnära, långsiktiga och lönsamma relationer.

– I takt med att fastighetsbranschen förändras och kraven från våra kunder ökar så blir det allt viktigare att i tidiga skeden fånga kundernas strategiska behov och få insikt om deras långsiktiga affär ur ett lokalförsörjningsperspektiv. Jag ser fram emot att få jobba närmare kunden och utveckla relationerna för att bättre kunna möta behov och tillsammans med kunderna utveckla framtidens affärer och fastigheter, säger Hanna Eriksson i pressmeddelandet.

Hon kommer som närmast från Cushman & Wakefield där hon arbetat med hyresgästrådgivning mot både internationella och svenska hyresgäster.

– Vi är glada att Hanna ansluter till oss på Castellum, hon kommer att bidra med både gedigen kompetens och erfarenhet, vilket kommer stärka våra kundrelationer säger Anders Nilsson, vd Region Stockholm-Norr i Castellum.

Hanna tillträdde den 19 mars 2018.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078