23948sdkhjf

Boklok bygger 38 bostäder i Gnesta

Inflyttningen sker om drygt ett år.
Boklok skriver i ett pressmeddelande att man ska bygga 38 lägenheter på Österkärv, Gnesta. Försäljningsstart är i slutet av maj 2018 med inflyttning våren 2019.

– Det känns jätteroligt att bygga fler bostäder i Gnesta. Vi har sedan tidigare byggt på Folkparksstigen och den första etappen med bostäder här i Österkärv sålde slut nästan meddetsamma! Nu planerar vi alltså för ytterligare 38 lägenheter i Österkärv, som kommer att vara inflyttningsklara om ett år ungefär. Som alltid bygger vi för vanliga människor med vanliga plånböcker, säger Lary Adnan, projektledare på Boklok, i pressmeddelandet.

Det handlar om bostadsrätter i form ettor, tvåor, treor och fyror med ytor på 31, 55, 72 och 85 kvadratmeter. Priset är satt till cirka 4700 kronor per månad för en tvåa och i det är ränta och avgift till föreningen inräknade.

– Vi kan hålla låga priser genom att alltid tänka i stora volymer. Vi bygger största delen av våra hus i fabrik och kan därför använda rationella och effektiva tillverkningsprocesser. Dessutom minskar vi påverkan på både miljö och klimat och skyddar husen från väder och vind. Det gör att vi kan erbjuda nybyggda hem till en lägre kostnad, säger Lary Adnan.

Det nya området, som kommer att kallas Boklok Bäcken, kommer att byggas i Österkärv, ca 1,5 kilometer från Gnesta centrum.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093