23948sdkhjf

Många byggbolag på "Sveriges bästa arbetsplatser"-listorna

Att jobba med bygg och entreprenad är ett bra val för den som söker trivsel.
Bolaget Great Place To Work rankar varje år Sveriges bästa arbetsplatser. I år var det storslam för bygg- och entreprenadbranschen med flera bolag på listorna.

I kategorin ”Stora organisationer med 250 medarbetare eller fler” vann tillverkaren Hilti vars specialitet är verktyg och olika typer maskiner riktade till entreprenadbranschen. På listan kvalade även Tyréns samt MTA Bygg och anläggning in.

– Våra medarbetare och chefer bidrar på ett fantastiskt sätt till att det här är en framgångsrik arbetsplats. Vi är extra stolta över att vi lyckas behålla och lyfta kulturen samtidigt som vi fortsätter växa, säger Johan Dozzi, vd på Tyréns, i ett pressmeddelande.

Men det tog inte slut där. I kategorin ”Medelstora organisationer med 50 till 249 medarbetare” kvalade så väl Forsen som RO-Gruppen in.

– Det långsiktiga HR-arbetet har hjälpt oss att identifiera våra starka och svaga sidor. Vi vilar aldrig och varje del är lika viktig: att attrahera nya kollegor, att engagera och motivera nuvarande kollegor och säga farväl på ett bra sätt till de som slutar, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

– Att bygga en stark företagskultur är något vi ständigt jobbar med. Jag blev lite extra glad när jag såg att 95 procent av de som var med i undersökningen svarade att de är stolta över att berätta för andra var det arbetar, säger Maria Sigfridson, HR-Chef på RO-Gruppen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078