23948sdkhjf

De utvecklar toppmodernt äldreboende i Öckerö

Företaget ansvarar för utveckling, byggnation och förvaltning.
Tornstaden har fått i uppdrag av Öckerö kommun att bygga Nya Solhöjden – ett äldreboende för personer med särskilda behov. 48 lägenheter och gemensamhetsytor ska uppföras, men även gym och inspirerande ytor. Det skriver man i ett pressmeddelande.

– Nya Solhöjdens äldreboende med dess 48 lägenheter är en viktig del i vårt arbete med att skapa Sveriges bästa äldreomsorg, säger Kent Lagrell (M) ordförande för Socialnämnden i Öckerö Kommun, i pressmeddelandet.

Tornstaden kommer att ansvara för både utveckling och byggnation, men även förvaltning av själva fastigheten. Det är ett avtal som löper på 25 år och tanken är att inflyttning ska ske vid årsskiftet 2019 till 2020.

– Vi är mycket stolta över att få förtroendet att vara med att skapa ett nytt modernt äldreboende på Öckerö och på detta sätt bidra till en positiv utveckling av äldreomsorgen. Projektet ligger helt i linje med vår strategi där vi med koncernens kompetens bidrar i utveckling, byggnation och förvaltning, säger Jan Edlund, vd på Tornstaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096