23948sdkhjf

Snart tas första spadtaget till Närkes nya helhetsanläggning

När den är klar kommer den att rymma kontor, godsterminal, lager, verkstad och tvätthall.
En ny anläggning med kontor, godsterminal, lager, verkstad och tvätthall ska byggas på Pilängen i Örebro. Bakom bygget står Närkefrak och projektet ska kulminera i den första heltäckande anläggningen för lastbils- och transportbranschen i länet.

– Vi ser mycket positivt på utvecklingen för vår bransch. Därför vågar vi göra denna expansiva satsning i Örebro - mycket tack vare det goda läge Örebroregionen erbjuder. Det är ju till och med utnämnt till Sveriges bästa, säger Fredrik Öjdemark, vd, i ett pressmeddelande.

Onsdagen den 14 mars tas första spadtaget. Ceremonin sker tillsammans med kunder, leverantörer, politiker och andra personer med intresse för regionen.

Anläggningen kommer att omfatta 7000 kvadratmeter och 50 000 kvadratmeter asfalterade ytor med möjlighet för expansion. Man kommer även att göra plats för tredjepartslogistikkunder.

– Framtida satsningar på hållbara transporter bedömer vi också kommer gynna vår starka ställning som den naturliga samarbetspartnern för regionala logistiklösningar och det bidrar också till behovet av en modern anläggning, säger Fredrik Öjdemark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127