23948sdkhjf

Hon blir vd för Lindbäcks Group

"Vi har ett stort förtroende för Linda och det känns därför helt rätt att tillsätta henne som vd för Group i den tillväxtfas vi nu befinner oss"
Linda Rosén, leancoach på Lindbäcks Bygg, blir ny vd för koncernföretaget Lindbäcks Group AB. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande under måndagen.

– Linda har, genom sitt lean- och ledarskapsarbete i alla bolag, en mycket god insyn och kännedom om företagets styrkor och utvecklingsområden. Vi har ett stort förtroende för Linda och det känns därför helt rätt att tillsätta henne som vd för Group i den tillväxtfas vi nu befinner oss säger Stefan Lindbäck, vd för Lindbäcks Bygg, i pressmeddelandet och fortsätter:

– Hennes roll blir i första hand att leda arbetet på en övergripande nivå för våra bolag men också företagets stödfunktioner, IT, HR, kommunikation, ekonomi och verksamhetsutveckling,

Linda Rosén började som leancoach på Lindbäcks för drygt tre år sedan. Hon har tidigare jobbat för Volvo Aero och Volvo CE där hon arbetade som internkonsult med fokus på verksamhets- och ledarskapsutveckling. Linda Rosén har även en bakgrund som projektledare och metodtekniker inom Lean för Strängnäs kommun och Astra Zeneca.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093