23948sdkhjf

Trivselhus vd lämnar

Jan Johansson slutar som vd på Trivselhus i början av februari.
Jan Johansson har varit vd på Trivselhus sedan augusti 2013 och har enligt företaget spelat en viktig roll i att utveckla och driva företaget framåt. I dagsläget är gruppbyggda småhus Trivselhus snabbast växande produktområde, enligt företaget. Utöver grupphus erbjuder företaget även Trivselhus och Movehome.

Jan Johansson säger i ett pressmeddelande att han är stolt över sin tid på företaget man att det nu är dags att lämna över stafettpinnen.

– Trivselhus är idag ett lönsamt företag, har ett mycket starkt erbjudande och en tydlig strategi framåt. Jag är stolt över att jag tillsammans med ett starkt lag inom Trivselhus har varit med och utvecklat företaget under mina drygt fyra år men nu är det dags för någon annan att ta över, säger Jan Johansson.

Trivselhus styrelseordförande Mattias Johansson tackar Jan för hans insatser.

– Vi har tillsammans under hösten 2017 kommit fram till att det nu är rätt läge för en ny vd att ta vid och fortsätta utveckla Trivselhus. Vi vill tacka Jan för hans insatser och vi önskar honom lycka till i framtiden, säger Mattias Johansson i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065