23948sdkhjf

Ytterman Projekt växer

Sätter upp ett nytt kontor i Uppsala och planerar expansion till ytterligare en ort under året.
Företaget Ytterman Projekt sätter upp ett nytt kontor i Uppsala. Skälet är att de sedan länge sett att det finns ett behov av deras tjänster även utanför Stockholm.

Den nya enheten öppnar den 8 januari. Samtidigt anställs Martin Pettersson som regionchef.

Ytterman uppger att de har flera beställare i regionen. Martin Pettersson har en bakgrund som tidigare avdelningschef på teknikkonsulten Sweco.

– Det finns en skön framåtanda i Uppsalaregionen. Satsningen kommer i helt rätt läge och det känns väldigt roligt och inspirerande att få ansvara för Yttermans utveckling i Uppsala, säger Martin Pettersson enligt ett pressmeddelande.

På kort sikt behöver de rekrytera ett par medarbetare som ska vara med och bygga upp det nya kontoret. På fem års sikt är planen att de ska ha runt tio medarbetare i staden.

Tanken är också att de ska växa till fler orter. Under året planeras en etablering på ytterligare en ort.

Företaget leder byggprojekt för organisationer. De hjälper till med till exempel byggprojektledning, projekteringsledning, installationssamordning och byggledning.

De arbetar också med miljöcertifieringar och erbjuder miljösamordning och upphandlingsstöd för både privat och offentlig verksamhet.

Företaget har funnits i Stockholm sedan 2005 och har 22 medarbetare.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125