23948sdkhjf

Instalco förvärvar fyra i Göteborg

De har gjort klart med förvärv av Elektro-centralens fyra dotterbolag.
Under måndagen den 18 december blev det klart med Instalcos förvärv av Elektro-centralens fyra bolag, det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Förvärvet innefattar Elektro-centralen communication, Elektro-centralen entreprenad, Elektro-centralen IT och Elektro-centralen service. Deras olika verksamheter arbetar med el, tele och data till entreprenader inom automation, byggprojekt och högspänning.

– Elektro-centralen är ett stabilt bolag med god lönsamhet och med ett moget ledarskap som passar väl in i Instalco-modellen, säger Per Sjöstrand, vd på Instalco.

I dagsläget är de runt 95 anställda. Företag har fram tills nu ägts av vd:n Morgan Linde och marknadschefen Joakim Jörenius. De kommer att vara kvar i sina positioner även efter att företagen blir en del av Instalco.

– Vi har en stark lokal anknytning i Göteborg och vi ser att vi blir ett bra komplement till de andra Instalcobolagen i regionen. Vår ambition är att fortsätta växa dels tack vare inträdet i Instalco och dels genom att stärka våra relationer med både etablerade och nya kunder, säger Morgan Linde, vd på Elektro-centralen.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11