23948sdkhjf

S:t Eriks förvärvar Vinninga cementvarufabrik

Kommer att drivas som ett separat bolag inom koncernen.
S:t Eriks förvärvar Vinninga cementvarufabrik AB, ett företag som grundades innan andra världskriget. Det kommer att fortsätta som eget företag inom S:t Eriks-koncernen, det framgår av ett pressmeddelande.

Anders Holgersson köpte det som då var ett familjeföretag 2006. När han nu säljer företaget vidare har det under hans tid ökat i omsättning och har från 2007 nästan fyrdubblat omsättningen.

– Vi kommer fortsätta att utveckla vår verksamhet med fortsatt fokus på hög produktkvalitet, leveranssäkerhet och engagemang, säger Anders Holgersson, vd för Vinninga cementvarufabrik AB i pressmedelandet.

De tillverkar bland annat L-stöd, T-stöd, väggelement, sockelelement, plintar och balkar och utvecklar och producerar produkterna främst mot för lantbruks-, entreprenad- och byggsektorn. De omsatte 2016 drygt 93 miljoner kronor och är i dag runt 40 anställda.

– S:t Eriks kommer vara stöttande i bolagets fortsatta tillväxt och bolaget kommer drivas vidare utan förändringar i samma positiva anda, säger Per-Johan Dahlgren, vd för S:t Eriks AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063