23948sdkhjf

Sandbäckens förvärvar Rörproduktion

Installationsföretaget Sandbäckens har tecknat avtal om att förvärva Rörproduktion Sverige AB, som ett led i en tillväxtoffensiv.
Sandbäckens fortsätter att förvärva. Nu har man har skrivit avtal med ägarna till Rörproduktion Sverige AB om att förvärva företaget. Det omfattar dotterbolagen men inte verksamheterna Kakelentreprenören i Östergötland AB, Badrumsgrossisten AB och Novror AB.

– Det är med stor glädje jag hälsar Rörproduktions medarbetare välkomna till Sandbäckens. Rörproduktion är ett av Sveriges mest kunniga VVS-företag, med stark lokal förankring på de orter de är verksamma och med en företagskultur som stämmer väl överens med Sandbäckens, säger Sandbäckens koncernchef Peter Johansson.

Rörproduktion Sverige Ab jobbar främst med service, entreprenader, konsultationer och projektering inom VVS. De har ett flertal dotterbolag och är verksamma i främst Östergötland, Södermanland och Mälardalen. Koncernen omsatte 274 miljoner kronor mellan september 2015 och december 2016.

– Sandbäckens starka tillväxtstrategi och position på marknaden ger våra medarbetare och kunder ökad trygghet, och för oss som bolag nya möjligheter och förutsättningar att uppnå vår vision och våra mål, säger André Roos, vd och grundare för Rörproduktion Sverige AB.

Tidigare i år har Sandbäckens förvärvat sprinklerföretagen Sprincom AB och Mälar sprinkler AB. Man räknar med det senaste förvärvet ha en årlig omsättning på 1,2 miljarder kronor.

Förvärvet förväntas genomföras under 2018 års första kvartal.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109