23948sdkhjf

Projektengagemang projekterar Platinan

De har fått uppdrag att projektera den nya fastigheten Platinan i Göteborg till ett värde av 30 miljoner kronor de kommande två åren.
Peab har totalentreprenaden för Vasakronans bygge Platinan i centrala Göteborg. Första etappen har redan startat och hela projektet ska vara färdigt 2023, men de första 40 000 kvadratmetrarna ska vara färdiga 2021, i samband med att Hisingsbron färdigställs. Totalt byggs 60 000 kvadratmeter kontor, hotell och mötesplatser.

Avtalet Projektengagemang fått omfattar bygghandlingar inom rör, luft och sprinkler samt klimat- och energisimuleringar, skriver man i ett pressmeddelande. Över en tvåårsperiod beräknar företaget att kontraktet är värt runt 30 miljoner kronor.

– Det är oerhört roligt att vara med och forma framtidens Göteborg tillsammans med Peab och Vasakronan. Projektet är mycket utmanande och det ska bli stimulerande att arbeta med att uppfylla Vasakronans höga ambitioner för klimat, energi och funktion, säger Mattias Larsson, uppdragsansvarig på Projektengagemang i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109