23948sdkhjf

Byggkoncernchefen utsedd till årets vd

Han kammar hem priset för årets vd 2017 i kategorin stora företag.
Han kallas för en ledare som får personalen att jobba mot samma mål och företaget beskrivs som en snabbväxare med imponerande resultat: Ola Serneke är årets vd i kategorin stora företag, ett pris som delades ut av ledarskapssajten Motivation.se under gårdagens Årets-vd gala i Stockholm.

– Riktigt kul, inspirerande och framförallt motiverande utmärkelse för hela Serneke-koncernen. Känns som ett kvitto på att våra strategier och kärnvärden verkligen är rätt, säger Ola Serneke i ett pressmeddelande.

En del av motiveringen lyder att Ola Serneke med sin starka personlighet och tro på engagemang speglar företagets kärnvärden på ett inspirerande sätt:

"Årets vd har visat att ett ungt företag med en enhetlig värdegrund kan nå oanade höjder – och samtidigt ta ett aktivt ansvar för samhällsutvecklingen”, går det att läsa i juryns motivering.

Priset delades ut för sjätte året i rad och syftet är att uppmärksamma förebilder för att bland annat driva på en positiv utveckling av svenskt näringsliv.

Andra vinnare är Katarina Sjögren Petrini, Ticket, i kategorin årets vd för mellanstora företag; Katarina Walter, Antrop, i kategorin årets vd små företag och Joachim Lindström, Ideal of Sweden, årets unga vd.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078