23948sdkhjf

Tre nya markanvisningar för Wästbygg i Stockholm

Det handlar om områden vid Årstafältet, Skarpnäck och Midsommarkransen.
Wästbygg Projektutveckling AB har fått tre nya markanvisningar i Stockholmsområdet. Den ena handlar om ett området på Årstafältet med ett förslag som omfattar 59 lägenheter vid namn Äppelknyckaren, med vilket man har vunnit ett jämförelseförfarande.

Peter Wennberg som är affärsutvecklare på Wästbygg, säger i ett pressmeddelande att man tillsammans med arkitektkontoret CF Möller har tagit fram en tolkningen av stadens programhandling för Årstafältet etapp 4.

– Staden har efterfrågat ett levande stadsrum och genom att tänka nytt och jobba med arkitekturen och volymerna så har vi skapat naturliga mötesplatser med chans till serveringar och andra aktiviteter mitt i kvartersstaden, säger han.

Utöver detta har Wästbygg tilldelats två direktanvisningar som avser 70 hyresbostäder med friliggande förskola i Skarpnäck och 40 bostadsrätter i Midsommarkransen.

— Det är med stor glädje och entusiasm som Wästbygg tar sig an tre nya bostadsprojekt i samarbete med Stockholms stad, säger Jörgen Modig som är Wästbygg Projektutvecklings regionchef i öst, säger han i pressmeddelandet.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093