23948sdkhjf

Prisade Nyab kan vinna nytt pris

Nominerade till priset årets tillväxtföretag på Luleå Business Awards.
Johan Larsson, som är vd för det Luleåbaserade bygg- och anläggningsföretaget Nyab vann tidigare i år pris som årets företagare på Business evening . Nu är företaget nominerat till ett nytt pris, som årets tillväxtföretag i Luleå, skriver Affärer i norr .

– Det känns bra, vi har som bolag utfört en prestation, och alla inom gruppen är stolta, säger Johan Larsson till tidningen.

Han säger att han inte är helt bekväm i att stå i rampljuset, och påpekar att det är hela företaget som står för framgångarna. Och just duktig personal är det som i grunden givit tillväxt menar Johan Larsson. Och också det som ska driva på ännu mer tillväxt kommande år.

– Vi kan hålla hög kvalitet på vårt arbete eftersom vi attraherar duktiga människor och leverantörer. Det är de som är länkarna som bildar kedjan som sedan lyfter "projekten”. Jag tror att vi är ännu bättre – och mycket större om tre år.

Nyab Sverige AB omsatte 2016 drygt 282 miljoner kronor, jämfört med två år tidigare då man omsatte 71 miljoner kronor. Luleå business awards äger rum nu på fredag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094