23948sdkhjf

Erlandsson bygg rekryterar ny vice vd

Jennie Sahlsten bli ny vice vd för Erlandsson bygg AB. Hon tillträder den 1 april 2018.
I slutet av september stod det klart att Erlandsson rekryterade Joakim Alsén som ny vd för Erlandsson bygg mitt AB. Nu gör man alltså klart att man rekryterat ytterligare, och den här gången en ny vice vd för Erlandsson bygg AB och det är Jennie Sahlsten som kommer att tillträda posten den 1 april 2018. Hon kommer att utgå från koncernens huvudkontor i Kungsbacka söder om Göteborg.

Hon blir därmed vice vd för Sveriges sjunde största byggbolag i Sverige sett till omsättningen för 2016.

Läs också: De tio största byggföretagen i Sverige

Hon har sedan tidigare ansvarat för marknadsutveckling på NCC Construction Sverige AB, och kommer senast från Enköpings hyresbostäder där hon har varit vd sedan juni 2015. Hon är även ordförande i byggherrarnas arbetsgrupp, NUG, och sitter med i de allmännyttiga bostadsföretagens vd-råd.

Markus Brink, vd för Erlandsson bygg AB, säger i ett pressmeddelande att man är nöjd med att rekrytera Jennie Sahlsten och att man delar inställning gällande personalens ställning i företaget.

– Vår tillväxt bygger på en långsiktig strategi som är starkt värderingsdriven. Vi har alltid haft personalen i fokus och delar denna inställning med Jennie som utförde ett fantastiskt arbete på EHB. Vi ser framemot att välkomna Jennie som Erlandssonare, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081