23948sdkhjf

Stavdal rekryterar från konkurrent

Stavdals nya operativa chef lämnar Cramo AB efter nio år som regionchef.
Lars Celsing kommer att börja som operativ chef hos Stavdal efter årsskiftet. Tjänsten som funnits sedan i somras innehas tillfälligt av Stvdals vd Mikael Olsson, som kommer att gå tillbaka till att helt fokusera på den strategiska utvecklingen av företaget.

För Lars Celsing handlar det om att leda 230 anställda på Stavdal från den 1 februari 2018.

Han har utöver sina år på Cramo AB arbetat som affärschef på kollektivtrafikföretaget Nobina. Han har även drivit eget inom bygg och fastighet. Lars Celsing menar att en stor del av jobbet kommer att handla om att anpassa sig till tider när det inte längre är högkonjunktur.

– Det första jag kommer att göra när jag tillträder tjänsten är att lära känna personalen och Stavdals verksamhet för att se var vi kan expandera och var vi behöver konsolidera oss. Vi måste vara beredda på att parera för en sund och lönsam verksamhet även i lite sämre tider än vi har nu, säger Lars Celsing.

Mikael Olofsson är nöjd med rekryteringen och tror att han kommer att vara ett viktigt tillskott i deras högt ställda mål inför framtiden.

– Med Lars långa och gedigna branschkunskap får Stavdal ett otroligt bra tillskott för att fortsätta sin resa mot att bli Sveriges mest kompetenta och serviceinriktade maskinuthyrare inom bygg och anläggning, industri och evenemang, säger Vd Mikael Olsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.119