23948sdkhjf

Ny teknikansvarig på Assemblin automation

Han ska effektivisera Assemblins arbete med fastighetsautomation.
Det blir Roger Grönvall som tar över som teknikansvarig på Assemblin automation. I rollen ska han leda utvecklingen av Assemblins fastighetsautomation.

Han kommer närmast från rollen som teknikansvarig inom fastighetsautomation på Beckhoff Automation. och har tidigare arbetat som prototyputvecklare på TePe munhygienprodukter.

– Produktivitet och effektivitet ligger mig varmt om hjärtat sedan jag jobbade inom industrin. Det är också det jag ska ha fokus på i min nya roll, säger Roger Grönvall i pressmeddelandet.

Han kommer också att ha ansvar för de tekniska plattformarna, omvärldsbevakning och teknisk support. Från sin position på Assemblins kontor i Malmö ska han jobba mot hela området automation inom Assemblin.

– Roger Grönvall har imponerat i sin tidigare roll och vi är väldigt glada över att han vill vara en del av vårt team. Hans gedigna erfarenhet, både vad gäller tekniskt innehåll och teknisk support, kommer att hjälpa Assemblin att ta flera viktiga steg mot att bli den ledande leverantören inom fastighetsautomation, säger automationschefen Stefan Amnehagen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079