23948sdkhjf

Einar Mattsson byggnads knoppar av bolag

Affärsområde blir eget företag.
Det är affärsområdet förvaltning i Einar Mattsson byggnads AB som ska bli ett nytt bolag. Från den första oktober är Einar Mattsson fastighetsförvaltning AB ett eget bolag, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Anledningen är enligt företaget att affärsområdet helt enkelt har blivit för stort. Einar Mattsson har i dag ett eget bestånd på 5200 bostäder och förvaltar ytterligare runt 10000.

– Förvaltningsaffärens gamla kostym har blivit för trång. Med det nya bolaget kan man arbetar mer med att ta nya marknadsandelar, säger Einar Mattssons koncernchef Stefan Ränk i pressmeddelandet.

Vd för det nya företaget kommer Mikael Dimadis att bli. Han arbetar i dag som affärsområdeschef och ska nu leda arbetet mot en större marknadsandel på förvaltningssidan i ett eget bolag.

- De senaste tre åren har vi växt med nya kunder och utvecklat tjänster som exempelvis vår energigrupp tillhandahåller för våra kunder. Det har vi gjort som ett svar på det våra kunder efterfrågat. Potentialen finns som jag ser det i ytterligare specialisering, säger Mikael Dimadis blivande VD för Einar Mattsson fastighetsförvaltning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.458