23948sdkhjf

Serneke kniper kontrakt i Malmö

Vd: "Vi är glada för ytterligare ett stort bostadsprojekt i region Syd".
Serneke bygg skriver kontrakt med Magnolia produktion om att bygga 275 lägenheter i Arlöv utanför Malmö, till ett värde av cirka 266 miljoner kronor.

I totalentreprenaden ingår bygget av fem flerbostadshus i sex till sju våningar, tillsammans med anläggning av 188 markparkeringsplatser.

– Vi är glada för ytterligare ett stort bostadsprojekt i region Syd där Serneke nu sedan en tid är väletablerat och på stark frammarsch. Magnolia är en kund vi hittat riktigt bra samarbetsformer med på riksplanet och det är med stor glädje vi nu startar ytterligare ett projekt ihop, säger Daniel Åstenius, vd för Serneke Bygg, i ett uttalande.

Kontraket hänger på att bygglov beviljas, samt att beställaren Magnolias försäljning inom området går som det är tänkt.

Projekteringen startar direkt medan den planerade byggstarten förläggs till januari nästa år. Man beräknar vara färdiga med projektet innan sommaren 2020.

Det nya kontraktet följer en rad projekt som Serneke knutit till sig i södra Sverige under året. Senast i juli tecknade man kontrakt om bygget av 116 lägenheter i Lund, värt 208 miljoner kronor. Innan dess har man även fått order på 180 lägenheter i Hyllie (160 miljoner) och 73 lägenheter i Lund (85 miljoner).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094