23948sdkhjf

Byggvaruhuset går mot ännu ett rekordår

Uppåttrenden från 2016 har fortsatt för Stockholmsföretaget – utökar satsning mot proffsen.
Byggvaruhandeln Fredells släpper nya siffror som går i linje med den sammanställning som marknadsundersökningsföretaget HUI Research presenterade förra veckan – nämligen att proffsen lyfter bygghandeln.

Under fjolåret kunde Fredells byggvaruhus visa upp en försäljningsökning på drygt 7 procent, vilket innebar att man sålde mer än någonsin tidigare. Enligt företaget ser man i år att den positiva trenden fortsatt, något som kan betyda att även 2017 blir rekordår.

I och med att tillväxten tydligt götts med hjälp av byggbranschens inköp har Fredells bestämt sig för att utöka sin satsning mot dessa kunder. Satsningen gör att man bland annat nyanställer så kallade "proffssäljare" på varuhusen i Sickla och Knivsta, samtidigt som man även utökar på andra håll.

– Vi förstärker också vårt utesäljarteam som besöker proffsbyggarna på deras arbetsplatser, säger Matts Rylander, försäljningschef på Fredells, i ett uttalande.

En av delarna som ökat mest är försäljningen av kök – här har Fredells sett en ökning med 25 procent, vilket leder till att man även kommer att förstärka på denna avdelning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126