23948sdkhjf

Ahlsell laddar för tillväxt inom VA i Västsverige

Har rekryterat flera säljare och byggt ut den lokala lagerkapaciteten.
Ahlsell rustar sig för att växa inom VA i Västsverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget har redan en stark position i Göteborgsregionen, som nu förstärks ytterligare genom rekrytering av tre VA-säljare och en utbyggnad av lokal lagerkapacitet.

VA-satsningen görs till stor del för att vara rustade för västsvenska paketet som omfattar stora satsningar inom infrastrukturen.

Ahlsellbutiken i Skövde har nu ett VA-lager och bolaget planerar för ett VA-lager i Göteborg där Ahlsell ser en stadigt ökande efterfrågan.

– Västsveriges starka tillväxt och västsvenska paketet är väldigt spännande för oss. Vi har ett attraktivt erbjudande och sortiment där vi både kan leverera stora volymer direkt till byggplatsen men också erbjuda on-site lösningar med skyddsutrustning, verktyg och andra förnödenheter, säger Claes Seldeby, vd på Ahlsell Sverige.

Den totala investeringen i det västsvenska paketet är 34 miljarder och består av många olika projekt. Bland annat skall en ny bro och en ny tunnel byggas mellan fastlandet och Hisingen. Ny tunnel för pendel och regiontåg. Centralenområdet får helt ny stadsdel med 16 000 nya arbetsplatser och 2 000 bostäder.

Samtidigt meddelar företaget att man också tecknat avtal om att anlägga en ny butik i Partille utanför Göteborg, vilket blir företaget 102:a butik i Sverige. Butiken, som ska bli 1 500 kvadratmeter stor, beräknas bli klar nästa höst.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078