23948sdkhjf

Stort intresse för att teckna aktier i ByggPartner

Cirka 5 000 investerare fick aktier. Handelsstart sker den 5 december.
ByggPartner offentliggör utfallet av erbjudandet att förvärva aktier i bolaget i samband med listningen av bolagets aktie på Nasdaq First North. Det framgår av ett pressmeddelande.

Intresset för erbjudandet uppges ha varit mycket stort både bland allmänheten i Sverige och bland institutionella investerare i Sverige och utlandet. Erbjudandet övertecknades flera gånger.

Det slutgiltiga priset fastställdes till 37 kronor per aktie, motsvarande ett marknadsvärde på ByggPartner om 448 miljoner kronor.

Omedelbart efter erbjudandets genomförande kommer bolagets grundare, Bo Olsson, genom bolaget Surditet, vara den största aktieägaren med cirka 20 procent av aktierna i bolaget.

Cirka 5 000 investerare har tilldelats aktier i ByggPartner.

Beräknad första handelsdag för ByggPartners aktie på Nasdaq First North är den 5 december.

– Vår övergripande målsättning är att skapa bestående värden för våra kunder och aktieägare. Det gör vi genom att göra det vi är bäst på, bygga fastigheter och fortsätta utveckla vår partneringmodell. Vi jobbar hårt för att visa att ByggPartner är ett byggbolag med stabil lönsamhet och tillväxt, säger vd Sverker Källgården.





Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078