23948sdkhjf

Ny vd till Essve

Ronny Belin blir ny vd för bolagets svenska verksamhet.
Då tidigare Sverigechefen Max Lagerstedt under våren tagit över rollen som chef för hela Essve-koncernen rekryterar Essve Ronny Belin som ny vd för den svenska verksamheten. Essves svenska verksamhet omfattar i dag 29 medarbetare och Ronny kommer vara baserad vid Stockholmskontoret.

– Ronny kommer till Essve i ett oerhört spännande skede. Det händer mycket just nu och vi har en intensiv höst inför oss. Ronny har en gedigen bakgrund som passar verksamheten bra och vi är säkra på att han kommer att göra ett fantastiskt jobb med vår svenska verksamhet och också vara en nyckelspelare i att utveckla hela ESSVE-koncernen till nästa nivå, säger Max Lagerstedt, koncernchef på Essve, i ett pressmeddelande.

Ronny Belin kommer senast från rollen som internationell försäljningschef vid Hultafors Group vilken omfattar varumärkena Hultafors, Snickers Workwear, Wibe Ladders, Solid Gear, Toe Guard och Dunderdon Workwear. Tidigare i sin karriär har han även arbetat länge inom Assa Abloy. Ronny har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Jag är glad över att bli en del av Essve och ser fram emot att utveckla den svenska verksamheten vidare. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter från att ha varit ansvarig för försäljning till samma kanaler och slutanvändare som Essve har, säger Ronny Belin i en kommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093