23948sdkhjf

Ny VD på Sisab

Kommer ha fokus på skolbyggen i Stockholm Stad.
– SISAB har en spännande och utmanande period framför sig och det är hedrande att få ta över VD-uppdraget för ett så välskött bolag, säger Claes Magnusson som blir ny vd för Sisab – Skolfastigheter i Stockholm AB.

De kommande åren planerar Stockholm Stad och Sisab för minst två nybyggda skolor per år och behovet av nya förskolor är minst det dubbla.

– Under de kommande femton åren kommer antalet elever i Stockholms grundskolor att mer än fördubblas. Det betyder att vi behöver bygga cirka 40-50 nya skolor. Med sin bakgrund och erfarenhet är Claes helt rätt person att leda bolaget och stadens skolutbyggnad, säger Olle Burell skolborgarråd och styrelseordförande för Sisab, i ett pressutskick.

Claes Magnusson kommer närmast från Locum och uppdraget som projektdirektör. Där har han ansvarat för Locums samtliga projekt däribland nya Södertälje sjukhus, om- och tillbyggnader på Södersjukhuset, Danderyds sjukhus och St Görans sjukhus. Innan dess arbetade han som avdelningschef på NCC Construction där han bland annat ansvarade för olika skolprojekt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094