23948sdkhjf

Rekordår för Skånska Byggvaror

2014 är Skånska Byggvarors mest framgångsrika år sedan starten 1965.
Med en tillväxt på rekordhöga 24,5 procent, översteg Skånska Byggvarors orderingång 600 msek och rörelseresultatet nådde över 8 procent (EBITDA) under 2014. Siffrorna är de bästa i bolagets historia och bakom utvecklingen står en försäljningsökning inom i stort sett alla produktgrupper, butiksexpansion i Sverige, stark tillväxt i Norge samt utökade satsningar på e-handel och produktlanseringar.

- Vi har fått uppleva en fantastisk försäljningsutveckling under 2014. Vi passerar för första gången en halv miljard och når ytterligare en milstolpe, 600 msek. Ett resultat av att våra kunder tycker om det vi erbjuder i form av produktlanseringar, nya butiker och marknadsföring. Vår organisation har gjort en jätteinsats för att utveckla företaget och erbjudandet. Något som nu ger oss kraft att satsa vidare, säger Anders Johansson Eickhoff,VD Skånska Byggvaror, i ett pressmeddelande.

Optimism inför 2015
Skånska Byggvarors expansion fortsätter i högt tempo även under 2015. Då kommer bolaget att investera i digitala butiker och e-handel, kundservice samt i ännu fler fysiska butiker.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094