23948sdkhjf

Skellefteå Snickericentral når genombrott

Företaget ska leverera en stor dörrorder till Bergen-regionen.
Just nu pågår en omfattande till- och utbyggnad med totalt 14 000 kvadratmetrar av Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen. När projektet är klart i maj 2015 kommer det att vara Västnorges största konferenshotell. Hit levererar SSC, Skellefteå Snickericentral, mer än 600 trädörrar och även tids- och kvalitetsoptimerande expertis.

– När det gäller dörrbiten i sådana här omfattande projekt är alla detaljer kring lås och beslag i inköpsfasen en stor utmaning. Där har vi haft en mycket bra dialog med SSC. De är lösningsorienterade och har kommit med många goda inspel, säger Chris Johannesson, inköpare hos entreprenören Hent, som är SSC:s beställare i projektet, i ett pressmeddelande.

SSC har sedan tidigare erfarenhet av den norska marknaden.

– Vi har jobbat målmedvetet i Norge under flera decennier. Det har historiskt sett gett oss stora uppdrag som exempelvis St Olavs Hospital i Trondheim och gjort oss regionalt starka i exempelvis Stavanger-området. Därför känns det jätteroligt med den här ordern till Hotel Edvard Grieg. Det är lite av ett genombrott för oss i Bergen, säger SSC:s Kenneth Johansen.

Läs mer om: SSC
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094