23948sdkhjf

AB Karl Hedin växer

Nu etablerar Karl Hedin Bygghandel proffsbygghandel i Östersund.
AB Karl Hedin Bygghandel, ett dotterbolag till AB Karl Hedin Industri med verksamhet inom sågverk, träförädling, emballage, bygg- och industrihandel, etablerar under hösten-vintern bygghandelsverksamhet i Östersund.

- Vår strategi är att vara en heltäckande kvalitetsleverantör till byggföretag, självbyggare och mindre industrier i Sverige. Det innebär att vi med vår egen produktion av trävaror som specialitet har ett intresse av att växa vidare genom förvärv och nyetableringar, säger Lars Lindgren i ett pressmeddelande. Vi är sedan flera år tillbaka välkända i Östersund med omnejd som leverantör av trävaror till andra bygghandelsaktörer i området och kunderna känner väl till våra trävaror.

AB Karl Hedin bygghandels etablering sker på Bangårdsgatan 34 i centrala Östersund. Inriktningen kommer att vara mot proffsbyggare och konsumenter som vill ha bra kvalitét, hög servicenivå och trevligt bemötande. Bolagets koncept ”från planta till planka” i kombination med ett starkt lokalt engagemang är enligt Lars Lindgren, viktiga delar i bolagets långsiktiga arbete med bygga en riktigt bra bygghandel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078