23948sdkhjf

ebm-papst presenterar fläktnyheter på Chillventa

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

Träffa medarbetare från ebm-papst i Sverige på Chillventa, världens ledande mässan inom kyla, luftkonditionering, ventilation och värmepumpar.

När Chillventa arrangeras i Nürnbergs mässcentrum den 16-18 oktober intar ebm-papst en central plats i den speciella mässavdelning som kommer att finnas för nyheter inom fläktområdet. ebm-papst hittar du i Hall 4A, Monter 317. För ebm-papst är Chillventa ett viktigt evenemang då det ger möjligheter till erfarenhetsutbyte och nära kontakter med företag verksamma inom kyla, luftkonditionering, ventilation och värmepumpar. När mässan arrangerades 2016 deltog närmare 900 utställare och det kom drygt 29 000 fackbesökare. Årets mässa blir minst lika stor och det förväntas ett intensivt nyhetsflöde. En av de trender som står i fokus för årets Chillventa är energieffektiva lösningar med simultan användning av kyla och värme i kommersiella och industriella applikationer. Utvecklingen går i ett rasande tempo och Chillventa är ett måste för alla som vill veta vart branschen är på väg!

Träffa medarbetare från ebm-papst i Sverige på Chillventa!
Den 16-17 oktober finns Klas Alner, vår affärsutvecklare, och Mats Bergsmo, försäljningsingenjör på avdelning Ventilation/Retrofit, på plats i montern. De berättar gärna mer om aktuella tekniktrender och de fläktnyheter som presenteras under mässdagarna! 

Klicka här för mer information samt kontaktuppgifter!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.112