23948sdkhjf

Upptäck ebm-papst i applikationer - Transportteknik

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

Våra innovationer inom transportteknik integreras i otaliga applikationer som lastbilar, bussar och järnvägsbaserade transportsystem.

ebm-papst har varit en eftertraktad samarbetspartner inom fordons-, och järnvägsteknikindustrin under många år och även i Formel 1 sedan 2014. Våra innovationer inom transportteknik integreras i otaliga applikationer som lastbilar, bussar och järnvägsbaserade transportsystem. 

Våra fläktar och drivmotorer klarar höga belastningar som exempelvis snabba temperaturförändringar som uppstår i långa järnvägstunnlar, slag- och vibrationsmotstånd och elektromagnetisk kompatibilitet. Oavsett om det behovet gäller bekvämlighet eller säkerhet så är ebm-papst en pålitlig partner för fordonsindustrin.

ebm-papst bidrar med AC och EC-enheter med exceptionell dynamik och hastighetssäkerhet. Våra produkter styr växlar och signaler, luftkonditioneringen i passagerarutrymmen, kyler delar av den tekniska infrastrukturen och öppnar dörren för dig på tåget när du anländer till din destination.

Läs hela artikeln här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.103