23948sdkhjf

Uppdrag för Peab i Malmö och Kristianstad

| Medlemsnyhet | Företag Linotol AB

Linotol Syd har fått det roliga uppdraget att för Peab i Malmö delta i bygget av en förskola mitt i centrala Malmö. Projektet är unikt i sin kombination mellan förskola, matbutik och parkeringshus.

För totalentreprenör Peab i Malmö ska Linotol Syd delta i påbyggnaden av en förskola på Lidl på Södra Förstadsgatan mellan Södervärn och Dalaplan, ett känt landmärke i Malmö. Byggnaden inrymmer idag bland annat Lidl, apotek, gym och ett parkeringshus och ska byggas på med ytterligare en våning där hundra barn snart kan gå på förskola mitt i centrala Malmö. Ytan är på  2500 kvm och Linotol ska gjuta en ny betongplatta med pelarförstärkning för montering av en stålstomme på hela planet.

 -        Enormt roligt att man satsar på och bevarar ett fint gammal hus som för de flesta malmöbor är välkänt och omtyckt, och ännu ett uppdrag för Peab som ytterligare stärker samarbetet säger Stefan Simonsson AOC chef Linotol Syd

 Byggherre är Kunskapsporten som har stor erfarenhet av förskolor och skolbyggnader. Projektet är unikt i sin kombination mellan förskola, matbutik och parkeringshus.

 För Peab i Kristianstad har Linotol Syd fått i uppdrag att forma och gjuta en betongplatta ca 2000 kvm för nytt LVU hem i Hässleholm.

Vi gläds åt det ökade samarbetet och förtroendet för Peab och har i detta uppdrag valt en affärsmodell där vi i samarbete samordnar inköp samt tillhandahåller yrkesarbetare, säger Per Hofvander, projektledare Linotol Syd


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Linotol AB

Ramshällsvägen 9
602 38 Norrköping
Sverige
Linotol AB

Sänd till en kollega

0.086