23948sdkhjf

Festool Business Lease

| Medlemsnyhet | Företag FESTOOL Sverige AB

Festool Business Lease är ett koncept som erbjuder hantverkare en låg och fast månadskostnad inkl. fria reparationer och ett förutbestämt restvärde.

Festool Business Lease flyttar fokus från inköpspris till totalkostnad och ger köparen full kontroll på utgifterna. I 36 månader ingår fria reparationer och stöldförsäkring och efter 36 månader köper kunden ut verktygen till ett lågt restvärde på 5%.

Ett enkelt beslut
Ett av många företag som har upptäckt fördelarna med Festool Business Lease är Kungsbacka Tak & Bygg. Företagets VD Adam Goffe menar att han inte behövde fundera många sekunder när han fick höra talas om konceptet.
– Som professionella och hårt arbetande hantverkare vill vi naturligtvis arbeta med verktyg av högsta möjliga kvalitet. Verktyg som vi kan lita på och som varje dag hjälper oss att producera förstklassiga arbetsresultat. Festool är ju lite dyrare att köpa in men tack vare Festool Business Lease så kan vi utan stora investeringar köpa in de bästa verktygen till våra anställda. Kampen om kompetenta medarbetare i byggbranschen ökar dessutom hela tiden, och vi ser det som en konkurrensfördel att kunna erbjuda Festool till våra duktiga hantverkare.

Månadskostnad istället för investering
Festool Business Lease gör det möjligt att skaffa en komplett verktygspark till en låg och fast månadskostnad. Fast kostnad varje månad möjliggör en enklare budgetering och du slipper oförutsedda utgifter. Du får tillgång till moderna och effektiva verktyg och det blir lättare att inkludera verktygskostnader i din egen fakturering. Ditt kassaflöde stärks, du lever upp till eventuella arbetsmiljökrav och du får nöjda och effektiva medarbetare.

Mer information om Festool Business Lease finns på www.festool.se/leasing.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
FESTOOL Sverige AB

Stenåldersgatan 3
213 76 Malmö
Sverige
FESTOOL Sverige AB

Bilder och video

Såga_web_1000pxBetongslip_web_1000pxlogo-festool_business_lease-black_1000pxFestool-Painter-BIG-Extended_web_1000x1100

Sänd till en kollega

0.086