23948sdkhjf

BASF lanserar ett nytt MasterTop-golvsystem på den svenska marknaden

| Medlemsnyhet | Företag BASF AB

Med den nya MasterTop 1327-serien har BASF lanserat två systemspecifikationer med ljuddämpande golvbeläggning som påförs i helt flytande form och som kombinerar hög gångkomfort med exklusiva designegenskaper och förbättrade ljuddämpande egenskaper.

De nya systemspecifikationerna MasterTop1327-16dB och MasterTop1327-20dB erbjuder en rad fördelar när det gäller rumsakustik, påföring, design och hållbarhet: tack vare det ljuddämpande skiktet och den vertikala ljudöverföringen, t.ex. vid buller, reduceras ljudet med 16 till 20 dB, vilket ger en behaglig livs- och arbetsmiljö. Detta innovativa, ljuddämpande skikt påförs i flytande form precis som alla andra komponenter i MasterTop 1327-systemen. Påföringen av golvbeläggningen har därmed förenklats – särskilt i rum med komplexa former. Den flytande påföringen möjliggör maximal kreativ frihet och individuell golvdesign när det gäller form och färg. Alla system i den nya MasterTop 1327-serien bidrar till optimal inomhusluftkvalitet och överensstämmer med de låga utsläppsgränserna i AgBB-standarden (Hälsokommitté-relaterad utveckling av byggprodukter). Tack vare deras mycket höga hållbarhet och lätta underhåll ger de låga livscykelkostnader.

"Med lanseringen av vår MasterTop 1327-serie har vi förstärkt vår produktportfölj ytterligare inom området dekorativa golvsystem med fokus på estetiska golv som det ställs mycket höga krav på. Vårt mål är naturligtvis att erbjuda våra kunder toppmodern golvbeläggning. MasterTop 1327-20dB är till exempel det första och enda golvsystemet på marknaden som påförs i helt flytande form och reducerar buller med 20 dB", säger Luc Van Eldere, chef på BASF:s Performance Flooring Europe.

Läs mer om de nya MasterTop 1327-systemen här >>

Medlemsnyhet

Företag
BASF AB

Box 7144
402 33 Göteborg
Sverige
BASF AB

Bilder och video

MasterTop1327-systemuppbyggnad

Sänd till en kollega

0.094