23948sdkhjf

Vi söker fler konsulter inom arbetsmiljö, miljö och KMA - Linköping

| Medlemsnyhet | Företag RSM&CO - En del av Ramboll

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och ser behov av fler konsulter som vill vara med och utveckla våra tjänster inom arbetsmiljö, miljö och KMA i bygg- och anläggningsarbete.

 

VEM ÄR DU?
Vi letar efter dig som vill arbeta brett med arbetsmiljö- och/eller miljöfrågor på strategisk nivå med systematiskt arbetsmiljöarbete och ledningssystem, samt mer konkret ute hos våra kunder i bygg- och anläggningsbranschen eller industrin. Du är van att leda uppdrag och omsätta lag- och kundkrav i praktiken.

Vi har även behov av konsulter som del av sin tid vill arbeta med utbildningsinsatser inom våra områden, samt med tillståndsprocesser och miljökonsekvensbeskrivningar. Det är meriterande om du har erfarenhet och tycker att det är roligt att entusiasmera andra och dela med dig av dina kunskaper genom att föreläsa eller hålla i work-shops.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Medarbetarna är vår främsta tillgång. Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling och vara med att utveckla företagets tjänster. Du blir en del i ett härligt gäng med kompetenta kollegor som stöttar och stärker varandra.

RSM&CO är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom verksamhetsutveckling i praktiken. Vi erbjuder tjänster och utbildning inom miljö, arbetsmiljö, kvalitet, avfall, energi och hållbarhet. Tillsammans är vi cirka 70 medarbetare på 5 kontor i Sverige.

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och ser behov av fler konsulter som vill vara med och utveckla våra tjänster inom arbetsmiljö, miljö och KMA i bygg- och anläggningsarbete, i vår strävan att ge våra kunder styrkan och viljan att skapa en hållbar värld.

För att trivas hos oss behöver du vara utåtriktad, affärsmässig och med engagemang och kompetens kunna skapa affärer åt dig själv och andra. 

PLACERING
Placeringsort Linköping

ANSÖKAN
Låter det intressant? Då vi får in nya konsultuppdrag kontinuerligt har vi också en kontinuerlig rekryteringsprocess där vi arbetar löpande med urvalsarbete. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

KONTAKT
Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till Anna Sköld på anna.skold@rsmco.se eller 0761-01 79 73

Läs mer och ansök på vår webbsida!


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
RSM&CO - En del av Ramboll

Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 GÖTEBORG
Sverige
RSM&CO - En del av Ramboll

Sänd till en kollega

0.078