Ny fiberränna framtagen för krävande miljöer

| Medlemsnyhet | Företag Schneider Electric Sverige AB

Nu lanserar Schneider Electric en ny fiberränna som skonsamt skyddar kablar känsliga för skarpa böjar och tryck. I och med detta har Schneider Electric ett komplett system för kabelförläggning i datamiljö.

För att inte fiberkablar ska skadas eller förlora prestanda vid installation, ska dessa hanteras med försiktighet. Schneider Electrics nya fiberränna är särskilt framtagen för att inte skada kablar känsliga för just böjar och tryck. Kabelförläggningssystemet är även byggt för att det enkelt ska kunna utvecklas på ett smidigt och tillförlitligt sätt inför framtiden.

Eftersom fiberkabeln skall hanteras varsamt finns ra­diebegränsare i tre olika storlekar och dessa kan flyttas i sidled för att passa skåpens kabelinföring eller för att möta nya behov. Delbara slangar ger en prydlig lösning för nedföring av fiberkablarna ner till dataskåpet och det finns även anpassade täcklock i olika storlekar för att kunna bibehålla tillgängligheten i alla typer av instal­lationer.

Fiberrännan kan hängas upp på ett behändigt sätt tack vare ett enkelsidigt pendelmontage med robusta konsoler som lämnar en sida öppen, vilket gör att det går snabbt och enkelt att hantera kablarna. Upphängningen passar alla typer av kabelstegar, kabelrännor och kabel­kanaler.

Den nya fiberrännan innebär att Schneider Electric nu har ett komplett system för kabelförläggning i datamiljö med bland annat kabelstegar, kabelrännor, trådstegar, Canalis kanalskenfördelning samt denna nya fiberrän­nan. Ett mångsidigt, flexibelt och hållbart system som är byggt för att utvecklas under lång tid.

Schneider Electrics nya fiberränna är särskilt framtagen för att inte skada kablar som är känsliga för böjar och tryck.

www.schneider-electric.se


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Schneider Electric Sverige AB

Box 954
191 29 Sollentuna
Sverige
Schneider Electric Sverige AB

Sänd till en kollega

0.07