Airmaster lanserar ny AM 150

| Medlemsnyhet | Företag Airmaster AB

Nu lanserar Airmaster en splitterny AM 150 som ersätter den tidigare AM 100.

Den nya AM 150 har ökad luftkapacitet, lägre energiförbrukning och högre värmeåtervinning, vilket innebär lägre driftkostnader – dock utan att kompromissa med det goda inomhusklimatet.

Med AM 150 får man en högkvalitetsanläggning som är särskilt lämplig för 1-2-personskontor och mindre grupprum i företag, på skolor eller i institutioner. Kort sagt: för mindre lokaler där det finns ett behov av ett komfortabelt inomhusklimat som bidrar till trivsel och välbefinnande.

Anläggningen är särskilt lämplig i lokaler på en storlek mellan 10 och 20 m2 – allt beroende på hur många personer som vistas i lokalerna och vilket luftutbyte man vill ha. AM 150 är en horisontell version där intag och avluft förs horisontellt bakåt från anläggningen. Anläggningen har samma rena och enkla design som de övriga modellerna i AM-produktserien, men designen nu har blivit ännu mer diskret.

Tyst och energieffektiv
AM 150 lever upp till alla gällande ljudkrav och den tysta driften bidrar till att skapa ett sunt inomhusklimat. Anläggningen uppfyller energikraven i danska BR2020 till punkt och pricka och är särskilt energieffektiv.

Helautomatisk styrning av flera anläggningar
Trots att den är AM-seriens minsta anläggning kan även denna anläggning levereras med Airmasters kända och helautomatiska Airlinq-styrning. Den intelligenta styrningen är idealisk i byggnader där det över många lokaler har installerats ett större antal Airmaster-anläggningar. Inblåsningstemperaturen regleras automatiskt i förhållande till utetemperaturen och rumstemperaturen, och man kan alltid avläsa den aktuella statusen på anläggningen på en statusdiod som sitter på anläggningens front.

AM 150 kan optimeras ännu mer
Med tillval som närvarogivare och CO2-givare är det möjligt att behovsstyra lokalen, beroende på hur många personer som befinner sig i lokalen vid en viss tidpunkt. Man kan även välja ett F7-filter som ger en ökad partikelfiltrering av den tillförda uteluften. Dessutom kan den helautomatiska styrningen kombineras med Airmaster Airlinq® Online där man via en webbportal kan övervaka och styra alla anläggningar.

Bluetooth-styrning för mindre installationer
På Airmaster vet vi att inte alla kunder behöver den avancerade Airlinq-styrningen. Därför kan den nya AM 150 fås med en enklare och mer lättillgänglig Bluetooth-styrning. Det är en lösning som är särskilt lämplig i byggnader med få och mindre anläggningar och där det inte behövs en gemensam styrning av samtliga Airmaster-anläggningar. Via Bluetooth styrs AM 150-anläggningen direkt från en smarttelefon eller surfplatta – en enkel och lättillgänglig lösning. Den gedigna grundläggande funktionaliteten är dock fortfarande densamma.

Konkurrenskraftigt pris
Optimering av produktion och montering av AM 150 har tagits med i beräkningen från starten av utvecklingsprocessen för att göra anläggningen prismässigt ännu mer attraktiv. Dessutom har vi på Airmaster haft fokus på en enkel och snabb installation och att eftermontering av t.ex. en givare eller en extrakomponent ska vara ännu enklare och snabbare – för tid är pengar.

VILL DU HÖRA MER OM AM 150 OCH DECENTRAL VENTILATION?

 VI ÄR ALLTID REDO MED ATT GE DIG RÅD OCH VÄGLEDNING PÅ TEL. 033-21 99 40

Här kan du läsa mer om AM 150 och decentral ventilation

Medlemsnyhet

Företag
Airmaster AB

Box 74
518 21 Sandared
Sverige
Airmaster AB

Sänd till en kollega

0.083