23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ProfilGruppen tecknar nytt avtal med Maximalfönster i Åshammar AB

Avtalet gör ProfilGruppen till exklusiv leverantör av aluminiumprofiler. Affären beräknas få ett samlat ordervärde om cirka 10 Mkr per år.

Maximalfönster är en fönstertillverkare på frammarsch! Produktionen är stationerad i Åshammar och marknaden finns i huvudsak inom Norden. Produktportföljen består i huvudsak av två fönsterfamiljer där den unika konstruktionen bidrar till att monteringen av ett fönster går upp till 70 procent snabbare än ett traditionellt fönsterbyte. Detta, sammantaget med att risken för skador i smygar eliminerats, gör fönstret extremt kostnadseffektivt. Med aluminiumprofiler i konstruktionen ökas produktens livslängd jämfört med andra material och framtida underhåll blir minimalt.

”Vi har en relativt slimmad organisation och behöver omge oss med leverantörer som förstår vår verksamhet och vår marknad. ProfilGruppen svarar väl upp till detta. Då även ProfilGruppen är på frammarsch, känns det tryggt att växa med dem som leverantör.” säger Cay Strandén, VD för Maximalfönster.

”Vi är stolta över att ha blivit valda som exklusiv leverantör av aluminiumprofiler till Maximalfönster i Åshammar AB. Våra marknadssatsningar i Sverige, med nya försäljningskontor både i Stockholm och Umeå, har hjälpt oss att öka kundförståelsen. Vi är tacksamma för förtroendet och vår ambition är självfallet att utveckla det redan goda samarbetet och skapa nya affärsmöjligheter tillsammans med Maximalfönster.” säger Per Owe Isacson, Marknads- och försäljningschef för ProfilGruppen.

ProfilGruppen Extrusions AB
Östra Industriområdet
364 31 Åseda
Uppvidinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562065119

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047