23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lättanvänt kalkylprogram för byggbranschen

| Medlemsnyhet | Företag Rukkor AB

Många företag lägger alldeles för mycket tid på att mängdberäkna och göra anbud. Med hjälp av Geometra kan du underlätta kalkylprocessen och skapa en enkel uppföljning under projektets gång.


Geometra hjälper dig att skapa träffsäkra anbud. Med hjälp av systematiken i programmet minskar risken för att något missas i kalkylen och siffrorna utgår från de värden du själv bestämmer. Geometra är enkelt att använda och går snabbt att lära sig, både för nybörjare och tekniskt kunniga. Geometra är inspirerat av det analoga arbetssättet, därför liknar många moment arbetssättet med papper och penna. Eftersom Geometra hjälper dig att följa upp, så har du ett digitalt verktyg som stöd genom hela projektets gång. Du kan även exportera beställningslistor från Geometra, för enskilda våningsplan eller rum. Det gör att du delar upp arbetet och beställer ut material vid rätt tidpunkt. Geometra kan med fördel användas som en del av BIM-processen.   

Från anbud till färdig produktion

• När förfrågan inkommit kan du skapa din anbudskalkyl i Geometra.

• Då anbudet är vunnet låser du din anbudskalkyl och duplicerar den. Låt den därefter fungera som en levande produktionskalkyl.

•I produktionskalkylen hanterar du alla ändringar som sker under produktionens livscykel, allt från kundändringar till förändringar i pris och tid. I kalkylen följer du tillsammans med arbetslaget hur projektet fortskrider genom att ange status för delmoment som Ej påbörjad, Pågående, Granskning och Färdig.

• När ditt projekt är färdigt jämför du anbudskalkylen med produktionskalkylen och samtidigt samlar du de erfarenheter som är värt att ta vidare till framtida projekt.

Läs mer om  Geometra

Medlemsnyhet

Företag
Rukkor AB

Björnstjernegatan 1C
271 39 Ystad
Sverige
Rukkor AB

Sänd till en kollega

0.063