23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DOLLE Nordic lanserar en riktig huvudtrappa

| Medlemsnyhet | Företag Dolle Nordic AB

DOLLE Nordic har precis lanserat en ny huvudtrappa utformad för användning mellan hemmets olika plan, och trots att DOLLE Nordics sortiment består av en uppsjö av trappor är själva kategorin huvudtrappor en nyhet i företagets sortiment.

DOLLE Nordic, som förutom sitt välkända sortiment av vindstrappor även är känt för olika trapplösningar, har precis lanserat en ny trappa, DUBAI, som i dagligt tal kan beskrivas som en riktig trappa. DUBAI, som är utformad för användning mellan olika plan i ett flervåningshus, är utgångspunkten för företagets nya kategori huvudtrappor och kännetecknas av hög komfort och en uppsjö av designa själv-alternativ.

Ny produktkategori
DOLLE Nordic har ett brett utbud av trappor som omfattar både platsbesparande trappor, spiraltrappor och lofttrappor, och med kortare längd och mindre plastbehov i rummet kategoriseras dessa trappor som så kallade sekundära trappor utformade för att skapa tillgång till antingen ett loft eller annat beboeligt vindsutrymme. En huvudtrappa har en högre grad av komfort och är å andra sidan designad för användning mellan olika våningsplan i ett flervåningshus, och som nyhet har DOLLE Nordic precis lanserat en trappa i denna produktkategori. Jonas Vagner Larsen, National Key Account Manager i Sverige, kommenterar den nya produktlanseringen:

-          DOLLE Nordic är väletablerat inom sekundära trapplösningar och därför såg vi det som ett naturligt steg att gå vidare med kategorin huvudtrappor. Det gör vi för att vi som trappleverantör även ska kunna erbjuda lösningar för en sådan central trappa i ett flervåningshus, och för att vi upplever en stor efterfrågan på trappor som är lite bekvämare att använda än sekundära trappor som vårt sortiment hittills har bestått av. Och det är där som DUBAI-trappan nu kommer in i bilden.

Bekväm huvudtrappa
En huvudtrappa är en central del av helheten i ett flervåningshus och i Danmark finns inga direkta lagkrav på hur en huvudtrappa ska utformas. Byggreglerna har dock presenterat ett antal rekommendationer för trappor mellan olika plan så att de framstår som säkra och funktionella. Med en rejäl trapp- och stegbredd, bekvämt stegdjup och stegyta, bekväm steghöjd och högt räcke klassas den nylanserade DUBAI-trappan som en så kallad huvudtrappa enligt byggreglernas rekommendationer. DUBAI-trappan erbjuder därmed extra säkerhet, användarvänlighet och komfort, och skiljer sig därmed från DOLLE Nordics andra sekundära trappor, som förutom att vara utformade för loft eller andra vindsutrymmen i högre grad kännetecknas av att de sparar så mycket utrymme som möjligt i hemmet.

Designa själv-lösning
Förutom att vara en bekväm trapplösning erbjuder den nylanserade trappan en uppsjö av designa själv-alternativ. Trappan är designad med en unik, justerbar konstruktion, vilket gör att konsumenten fritt kan anpassa trappan efter sitt hem och sina behov. Närmare bestämt kan trapphöjd, steghöjd och platsbehovet i rummet fritt justeras för att passa individen. Dessutom tilltalar trappan den typ av konsument som vill sätta sin egen prägel på trappan, både när det gäller konstruktionens färg, trappans träslag och räckets utseende. Jonas Vagner Larsen, National Key Account Manager i Sverige, kommenterar:

-          Förutom att vara en bekväm trapplösning för hemmet talar den nylanserade DUBAI-trappan också direkt till trenden ”kundanpassning”, precis som de flesta av våra trappor gör. Det gör att konsumenten fritt kan utforma trappan utifrån olika parametrar, och det är något vi upplever att konsumenterna i hög grad uppskattar. 

DUBAI har precis introducerats hos DOLLE Nordics återförsäljare och finns även på dolle.se.

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappor, modultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckor, i-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dolle Nordic AB

Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Sverige
Dolle Nordic AB

Sänd till en kollega

0.08