23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DOLLE Nordic klara med nya akustikpaneler

| Medlemsnyhet | Företag Dolle Nordic AB

DOLLE Nordic lanserar nya akustikpaneler för både vägg och tak. Akustikpanelerna kombinerar form och funktion och skiljer sig från andra akustikpaneler genom sin stabila konstruktion och särskilt breda lameller.

DOLLE Nordic, som förutom sitt välkända taktrappsortiment även är känt för i-CLiPS ® akustik- och fasadlösningar, lanserar nu en rad nya akustikpaneler för både vägg och tak. Lanseringen sker eftersom man upplever en ökad efterfrågan på marknaden, och till skillnad från DOLLE Nordics i-CLiPS ®-lösningar ligger de nya akustikpanelerna i en lägre prisklass och monteras som hela paneler istället för enskilda lister.

Trots att det redan finns ett hav av olika akustikpaneler på marknaden skiljer sig DOLLE Nordics akustikpaneler från andra typer genom sin stabila konstruktion och särskilt breda lameller. Den stabila konstruktionen gör panelen lättare att montera och gör även panelen extra passande för montering i tak och snedtak. Själva lamellerna är extra breda och det gör dem extra behagliga för ögat att se på – speciellt på större ytor. Dessutom är panelen en så kallad riktig akustikpanel och innehåller en akustikduk. Panelen ger därför en god akustikeffekt och kan sänka den akustiska nivån med upp till 50 %. Akustikpanelerna finns i två storlekar och tre utvalda färger.

Se akustikpanelerna här.

Kombinerar form och funktion
Akustikpanelerna tillför ett både modernt och tidlöst utseende till hemmet och är samtidigt marknadens mest effektiva metod för att förbättra hemmets akustik. Faktum är att med DOLLE Nordics nya akustikpaneler kan man reducera efterklangstiden och minska akustiknivån med upp till 50 %. På så sätt kan man förändra ett rums ljudklass från lagstadgad C-nivå till den bästa ljudklassen A.

De dansktillverkade panelerna tillverkas med fokus på design, kvalitet, lång livslängd och enkel hantering. Panelernas melaminyta, som imiterar äkta trästruktur, gör dem både slitstarka och lätta att rengöra. Dessutom är akustikpanelerna enkla att arbeta med och lätta att montera.

Efterfrågan på akustiklösningar
Med DOLLE Nordics i-CLiPS ® produkter och därmed en lång historia inom akustiklösningar för både vägg och tak har DOLLE Nordic bestämt sig för att bli akustikens mästare. God akustik är en förutsättning för ett bra och behagligt inomhusklimat, vare sig det är i hemmet eller på jobbet, och hårda ytor och minimalistisk inredning är bara några av de akustiska utmaningar som moderna och nybyggda bostäder kan medföra.

National Key Account Manager, Jonas Vagner Larsen, kommenterar efterfrågan på marknaden:

-          I moderna byggnader, både kommersiella och privata, är det ofta högt i tak med många hårda ytor. Detta innebär att akustiken oftast blir lidande om man inte implementerar en akustikförbättrande lösning. God akustik skapar en behaglig ljudmiljö och inomhusklimat och med vårt etablerade kunnande inom i-CLiPS ® akustiklösningar är vi en viktig aktör inom akustikpaneler.

De nya akustikpanelerna har precis introducerats hos DOLLE Nordics återförsäljare och finns även på dolle.se

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappor, modultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckor, i-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dolle Nordic AB

Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Sverige
Dolle Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078