23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny färg på väg för den skandinaviska marknaden

Scandinavian Oak är namnet och färgen på den nya lyxiga vinylplattan (LVT) som tillverkas i Altros fabrik i Tyskland. Altro Nordic vill uppfylla de skandinaviska kundernas krav och färgen är därför unik för Skandinavien.

" Ideen uppstod när våra säljare lyssnade på våra kunder och deras behov. Altro Nordic ville inte vänta på att hela kollektionen uppdaterades och använde därför vår flexibla och snabbrörliga organisation och skapade själva Scandinavian Oak", säger Michael Persson, Area Manager på Altro Nordic.

Michael Persson förklarar att det är viktigt att rikta in sig på produkterna och fortsätta:

"Vi kan hjälpa många människor när deras behov förändras. I en världssituation där det finns ett stort problem med tillgången på trägolv försöker vi till exempel hjälpa till med klassisk skandinavisk ek i LVT, som inte är trä, men som kan vara till hjälp i vissa projekt där det inte finns tillgång till trä.

"Han säger att de har lyssnat på kunder som har gett feedback om att även om Altros LVT-kollektion är bred saknar den fortfarande skandinavisk ek

"Därför agerade vi snabbt och nu är den tillgänglig. Vi vill uppnå det vi alltid strävar efter: fler nöjda kunder. Nöjda kunder brukar återkomma, och när de gör det är det ett tecken på goda relationer, vilket vi älskar på Altro", säger Area Manager Michael Persson.

Det är viktigt att anpassa sig säger han, men också att ha en bred portfölj som täcker många marknader och människors behov.

”Om man dessutom, som vi på Altro, har möjligheten att ner till 500 kvm tillverka anpassade speciallösningar efter kunder eller marknadens behov så kan vi hjälpa många människor med deras projekt”.

De första färgproverna av Scandinavian Oak kommer att finnas i lager under vecka 18.

Färgproverna kan skickas dagen efter beställningen.

 

 

Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE556189634001

Kontaktperson

AJ
Anna Jankovic
Kommunikations ansvarig
Anna.Jankovic@altro.se

Sänd till en kollega

0.031