23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bättre ljudkvalitet i 186 lägenheter i Malmö

| Medlemsnyhet | Företag Siedle Nordic A/S, Danmark Filial Sverige

NOCAB Säkerhet har bytt ut utomhusmoduler och dörrtelefoner i 23 trapphus med totalt 186 bostadsrättslägenheter i Malmö. De boende i lägenheterna har fått en bättre ljudkvalitet med Siedle AIB-telefoner.

Under 2021 har säkerhetsföretaget NOCAB Säkerhet bytt ut utomhusmoduler och dörrtelefoner i 23 entréer i Malmö.

I entréerna monterades Siedle Vario i antracitgrått och i de 186 lägenheterna lät man installera Siedle AIB, en telefonsvarare med högtalare.

”De ville ha ett fungerande system med bra kvalitet och passande design samt tillgång till framtida service och reservdelar. Med Siedles produkter får de bättre ljudkvalitet och kan få reservdelar för framtiden. De är mycket nöjda med sitt nya dörrtelefonsystem, säger vd och ägare till NOCAM Säkerhet, Nils Carlén.

Han installerade Siedles porttelefon i lägenheterna efter att bostadsrättsföreningen Brf Langeland hade valt Siedle Nordics produkter.

”Det tidigare systemet i trapphusen var inte mer än 10-12 år gammalt, men det fungerade inte. Bostadsrättsföreningens styrelse hade därför valt ut oss och ytterligare ett företag för att presentera våra produkter och lösningar. Vi kände att vi hade fått uppdraget när vi hade presenterat våra produkter. Föreningen valde Siedle på grund av goda referenser, trygghet med våra produkter, möjlighet att anpassa produkterna efter deras önskemål och kunskap om långsiktig hållbarhet”, säger Gert Nordström, som i egenskap av Regional Account Manager för Siedle Nordic Sweden har haft dialogen med NOCAB Säkerhet och Brf Langeland.

Nils Carlén bekräftar att styrelseledamöterna var trygga i sitt val efter presentationen av produkterna på styrelsemötet.

"Den största anledningen till att det blev Siedle är Gerts presentation av systemet på deras styrelsemöte. Där visade han exempel på hur produkterna kommer att se ut på plats genom infogade bilder i en PowerPoint-presentation. Den andra fördelen han informerade om var produktkvaliteten och 10 års reservdelsgaranti. Bostadsrättsföreningen var mer intresserad av en bra produkt än av att priset skulle vara lågt, säger han.

Förutom den bättre ljudkvaliteten har Siedles större modul konkret inneburit att det finns mer plats för knappar och de boendes namn på modulen.

Medlemsnyhet

Företag
Siedle Nordic A/S, Danmark Filial Sverige

Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
Sverige

Bilder och video

Siedle, dörrtelefoner, Siedle AIB

Sänd till en kollega

0.094