23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi rustar upp med ännu en bra säljare till teamet

| Medlemsnyhet | Företag Wienerberger A/S

Vi är glada att vi har fått ännu en bra medarbetare med laget, som till och med redan känner väldigt väl till Wienerberger. Gustav Fors har de senaste åren arbetat i en av landets byggmarknadskedjor med fokus på material till fasaden.

Den 1 mars kunde vi säga välkommen till Gustav Fors. Framöver blir han ansvarig för både nya och befintliga kunder i Skåne, Blekinge och Småland. 

Med en far som jobbat inom byggvaruhandeln med fokus på fasad under många år och en mor som är projektledare har det nog alltid legat i korten att också Gustav skulle hamna i byggbranschen. 

De senaste sex åren har Gustav arbetat som säljare i flera av landets byggmarknadskedjor - senast hos Beijer Byggmaterial - Fasad & Betong. Här har han givit råd till murare och entreprenörer i både stora och små byggföretag om bland annat vårt fasadtegel och tegelprodukter. Det är därför långt ifrån okänd terräng att sälja fasadtegel till större byggprojekt.

Större inblick i arkitekters val av fasadtegel
Även om branschen är långt ifrån ny ser Gustav särskilt fram emot att bli en mer aktiv del av byggprojekten i södra Sverige och till kontakten med arkitekterna.  

- Tegel är ett otroligt intressant material för att det håller så länge. Jag gläder mig åt samarbetet med de många skickliga arkitekter som har ett alldeles speciellt förhållande till uttryck, estetik och val av fasadtegel. Det blir intressant att få en större inblick i deras val av fasadtegel och de tankar som ligger bakom, så att jag kan ge de bästa råden, säger han.  

Utöver att ge råd till arkitekter om fasadtegel och val av fasadtegel, får Gustav också ansvar för kontakten med och försäljningen till byggvaruhandeln i södra Sverige.

Showrooms för inspiration och rådgivning
Om du är intresserad av att få veta mer om Wienerberger, vårt sortiment eller bara vill träffa en av våra säljare för sparring och rådgivning, så är du även välkommen till ett av våra showrooms. Du hittar oss i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Du hittar också kontaktinformation till Gustav och resten av vårt team i Wienerberger Sverige här

Medlemsnyhet

Företag
Wienerberger A/S

Arlövsvägen 12
211 24 Malmö
Sverige
Wienerberger A/S

Sänd till en kollega

0.063