23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Möt Ronnie Stjärnvind – Wienerbergers nya säljare i laget

| Medlemsnyhet | Företag Wienerberger A/S

Nyligen välkomnade vi en ny talang till vårt starka team av säljare: Ronnie Stjärnvind. Ronnie har över 20 års erfarenhet som betongarbetare och murare.

Den 21 februari hade Ronnie Stjärnvind sin första dag som säljare hos Wienerberger. Ronnie har över 20 års erfarenhet som betongarbetare och murare, men har de senaste åren arbetat som försäljare hos både återförsäljare och leverantör inom byggbranschen. Framöver kommer han att ansvara över och ta hand om både nya och existerande kunder i Storstockholmsområdet.

Ronnie Stjärnvind bor ute i skogen i Stockholm tillsammans med sin familj och familjens hundar. På fritiden spenderar han gärna tid framför tv:n, där någon typ av sport alltid är igång. Men det är inte bara på tv han uppskattar en tävling, utan tävlingsanda är även något som driver honom i det dagliga arbetet:

- Jag är en oerhörd tävlingsmänniska, särskilt när det gäller försäljning. Allt jag behöver är en bil, en telefon och en riktigt bra produkt, sen kör jag igång, säger Ronnie.

Fasader att vara stolt över
Våra produkter fasadtegelmarktegeltaktegel och skärmtegel gjorde även det lättare för Ronnie Stjärnvind att tacka ja till jobbet som distriktsansvarig säljare hos Wienerberger. Ronnie Stjärnvind berättar:

- Tegel är ett bestående material, med vilket man kan bygga hus som har potentialen att stå längre på denna jord än vad vi själva gör, och skapa fasader att känna sig stolt över. Så det känns riktigt kul att jag i framtiden kommer att kunna åka förbi en tegelbyggnad med mina barn och berätta att jag faktiskt har varit den som sålt in den fina fasaden. Det låter kanske skrytsamt, men det gör mig ingenting. Jag drivs av att känna mig stolt över mig själv och mitt arbete, och Wienerbergers sortiment kommer att göra det enkelt.

Wienerberger: ett starkt varumärke
Nyligen blev Wienerberger utnämnda till nummer 32 på ByggfaktaDOCU:s lista på de 98 hetaste leverantörerna 2021, baserat på de mest eftersökta leverantörerna i databasen på ByggfaktaDOCU. Därför är det extra spännande att vi 2022 stärker vår personalstyrka med just en person som Ronnie Stjärnvind.

Ronnie Stjärnvind har själv både murat och sålt tegel under sina dagar, och kommer att kunna bistå med värdefull kunskap såväl internt som externt. Själv lockas han nu av att lära sig mer om våra olika tegelsorter, samt att få insikt i hur fabrikerna och Wienerbergers organisation fungerar på djupet. Han avslutar:

- Wienerbergers varumärke är stort och välkänt, med många fabriker och mycket personal. Det märks att det finns många personer som har kunskap och expertis som kan vara till hjälp för mig i mitt arbete. Dessutom känns det som att Wienerbergers sätt att sälja passar perfekt med hur jag är som säljare, så det ska bli kul att få vara med på resan.

Medlemsnyhet

Företag
Wienerberger A/S

Arlövsvägen 12
211 24 Malmö
Sverige
Wienerberger A/S

Sänd till en kollega

0.078